Rozenbottel zalf

 

Potje, 41 cc € 10,00

Zalfje gemaakt van Rozenbottelolie die vier weken lang heeft staan trekken.
Deze zalf is verrijkt met vitamine E en de essentiële oliën Roos, Geranium, Cassia. Rozenbottels bevatten stoffen die ontstekingsremmend werken, het zou gewrichtspijn kunnen verminderen. Een rijtje mineralen (o.a. zink, koper, fosfor, magnesium en ijzer) en vitamines (B, C en K) maken het tot een gezondheidsbommetje. Dun uitsmeren.

Deze zalf voedt de huid en helpt ze te herstellen. Rozenbottelzalf hydrateert en behandelt beschadigde huid. Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, rimpels, striae, fijne rimpeltjes, oudere littekens, wondgenezing, beschadiging  door de zon. Smeer ‘m dus! De zalf kan helpen om irritatie van de huid te verminderen en te kalmeren bij rosacea, psoriasus, eczeem.

Rozenbottelzalf zit vol met vitamine en antioxidanten die de huid goed kan gebruiken. Geschikt voor alle soorten huidtypes.

 

Let op: de rozenbottelolie is meestal een veilige olie maar stel dat er een allergische reactie optreedt probeer dan eerst een klein beetje olie op je onderarm of pols. Raadpleeg je arts bij rode, jeukende huid of ogen, kriebelkeel of misselijkheid.