Over Engedi

Mijn naam is Jolanda Geelen- van der Keur. Ik opende in 1996 een praktijk voor pastorale hulpverlening welke zich in de loop van de tijd ontwikkelde tot een professionele praktijk voor counselling. In 2005 behaalde ik het diploma aan de Academie voor Counselling en Coaching. In 2018 behaalde ik het diploma HBO Jongerencoach en volgde een scholing in EMDR wat ik integreerde in mijn wijze van hulpverlening, zie de pagina --> EMDR voor uitleg over deze vorm van therapie. Diverse cursussen en trainingen voegden toe aan kennis en ervaring zoals Traumahulpverlening, Zegenend Helpen.  Sinds 2016 biedt Engedi de mogelijkheid een arrangement te boeken in combinatie met een vooraf vastgesteld aantal gesprekken, voor meer informatie klik hier --> Kortdurend verblijf.

Gebleken is dat dit efficiënter kan werken in een aantal gevallen dan wekelijkse gesprekken of het traject positief ondersteunt en dat het in belangrijke mate bijdraagt aan een blijvend resultaat. 

Het arrangement biedt u de mogelijkheid om gericht aan hulpvragen te werken en deze voor uzelf in alle rust uit te werken. Het huis van Engedi is voor dit doel speciaal aangepast en ingericht. Dit houdt in: optimale privacy, veel mogelijkheden voor gericht werken aan de hulpvraag met daarbij voldoende in te bouwen rust en ontspanning in een mooie landelijke omgeving. Cliënten ervaren dit als een succesformule waarin mijn passie voor mensen maar ook gastvrijheid bieden in optima forma functioneren. 

 

Zou jij gecoacht willen worden via Skype? Laat het mij weten door een persoonlijk bericht, klik op bovenstaande Skype-afbeelding of vul het contactformulier in. Misschien kan ik je helpen je doelen voor 2019 of je hulpvraag helder te krijgen. Ik stel vragen die jou tot nadenken zetten, de oplossing vind jijzelf.

Skype heeft zo zijn voordelen.

- Je hoeft niet de auto in te stappen of met OV. Goed voor het milieu en goed voor de reiskosten.

- Je kunt zo prima plannen welk tijdstip jou goed uitkomt.

- Ontbreekt de tijd of heb je een drukke agenda dan is Skype een uitkomst.

- Ook tijdens vakantie is professionele ondersteuning dichtbij.

- Ben je door een reden aan huis gekluisterd dan is Skype een fijne oplossing om toch hulp en begeleiding te ontvangen die jou verder helpt. 

Niet alle hulpvragen zijn geschikt om te behandelen via Skype maar lenen zich meer voor face to face contact met een hulpverlener.