Over Engedi

Mijn naam is Jolanda Geelen- van der Keur. Ik opende in 1996 een  praktijk voor pastorale hulpverlening welke zich in de loop der tijd ontwikkelde tot een professionele praktijk voor counselling. In 2005 behaalde ik het diploma aan de Academie voor Counselling en Coaching.

In 2018 behaalde ik het diploma Jongerencoach en volgde een opleiding EMDR wat ik integreerde in mijn wijze van hulpverlening. Elders op deze site vind je uitleg over deze vorm van therapie. Diverse trainingen en cursussen voegden toe aan kennis en ervaring zoals Traumahulpverlening, Zegenend helpen.

Sinds 2016 biedt Engedi de mogelijkheid een arrangement te boeken in combinatie met een vooraf vastgesteld aantal gesprekken, voor meer informatie klik hier --> Kortdurend verblijf. Gebleken is dat dit efficiënter kan werken in een aantal gevallen dan wekelijkse gesprekken en dat het in belangrijke mate bijdraagt aan een blijvend resultaat. Het arrangement biedt cliënten de mogelijkheid om gericht aan hulpvragen te werken en deze voor zichzelf in alle rust uit te werken. Het huis van Engedi is voor dit doel speciaal aangepast en ingericht. Dit houdt in: optimale privacy, veel mogelijkheden voor gericht werken aan de hulpvraag met daarbij voldoende in te bouwen rust en ontspanning in een mooie landelijke omgeving.

Cliënten ervaren dit als een succesformule waarin mijn passie voor mensen maar ook gastvrijheid bieden in optima forma functioneren.