Eigen recept en initiatief via Engedi verkrijgbaar.

Potje, 40 cc

€ 10,00 exclusief verzendkosten 

Bestel via 06 55872719 of WhatsApp

Smeerwortelzalf is een wonderzalfje voor heel veel deuk en kreuk.

Smeerwortelzalf is zeer effectief tegen blauwe plekken, kneuzingen, spierpijn, reumatische aandoeningen en is ook geschikt als wondzalf.

Ingrediënten: smeerwortel, bijenwas, etherische lavendelolie.

 

 

 

Bij de start van praktijk Engedi was onder andere Ezechiël 47 van betekenis. In dit deel gaat het over de rivier uit het heiligdom die stroomde naar Engedi en overal waar zij ging heling bracht. Bomen met vrucht, genezende bladeren.. 

"Want als dit water in de zee komt, wordt het water van de zee gezond. Zo zal de rivier overal leven brengen. 10 Vanaf En-Gedi tot aan En-Eglaïm zullen er vissers langs de rivier staan. Overal zullen ze hun visnetten te drogen leggen. Er zal net zoveel vis zijn en er zullen net zoveel soorten zijn als in de Grote Zee. 

11 Maar de moerassen en plassen langs de rivier zullen niet gezond worden. Zij blijven te zout. 12 Aan beide kanten van de rivier zullen allerlei fruitbomen groeien. De bladeren zullen nooit afvallen en er zullen altijd vruchten aan groeien. Elke maand zullen er vruchten aan zitten, doordat de bomen water krijgen van de rivier uit de tempel. De mensen zullen van de vruchten eten. En de bladeren zullen genezing geven."

 

..."en de bladeren zullen genezing geven