Wie is Jolanda Geelen 

 

Jolanda heeft zich ontwikkeld tot een ervaren professional in de 27 jaar die Engedi, praktijk voor psychologie inmiddels telt. 

Een aantal vakgerelateerde diploma's zijn behaald onder andere voor HBO-counselor en coach en HBO-Jongerencoach. Diverse cursussen voegden toe aan kennis en ervaring zoals Traumahulpverlening, Deskundigheidsbevordering over de gevolgen van georganiseerd en ritueel misbruik en meerdere pastorale cursussen. 

Sinds 2016 biedt Engedi de mogelijkheid een arrangement te boeken in combinatie met een vooraf vastgesteld aantal gesprekken, voor meer informatie klik hier --> Kortdurend verblijf.

Gebleken is dat dit efficiënter kan werken in een aantal gevallen dan wekelijkse gesprekken, het traject positief ondersteunt en dat het in belangrijke mate bijdraagt aan een blijvend resultaat. 

Het arrangement biedt u de mogelijkheid om gericht aan hulpvragen te werken en deze voor uzelf in alle rust uit te werken. Het huis van Engedi is voor dit doel speciaal aangepast en ingericht. Dit houdt in: optimale privacy, veel mogelijkheden voor gericht werken aan de hulpvraag met daarbij voldoende in te bouwen rust en ontspanning in een mooie landelijke omgeving. Cliënten ervaren dit als een succesformule waarin passie voor mensen maar ook gastvrijheid bieden volop functioneren. 

U kunt bij Engedi terecht bijvoorbeeld bij:

- Stress en burn-out
- Emotionele problemen
- Werkgerelateerde problemen
- Communicatie- en conflicthantering
- Rouw en verlies
- Traumatische gebeurtenissen
- Gevolgen van incest, seksueel misbruik, ritueel geweld (klik hier voor uitleg over ritueel misbruik en geweld

- Klachten van (licht) depressieve aard
- Identiteit
- Zelfbeeld.

Een weetje: er kan gesproken worden met gebruik van gebaren voor doven en slechthorenden.

 

 

De naam

Het begon met een droom. De naam Engedi staat voor een oase in de meest droge plek ter aarde bij de Dode Zee. Engedi, waar kinderen spelen bij de bron. Een veilige plek waar de rivier vol leven is en heling brengt waar het heen stroomt. Er groeien bomen aan weerskanten. In Engedi groeien palmbomen en bloemen bloeien. Er is een spelonk om te schuilen. Er is leven, er is vruchtbaarheid, daar... waar je het niet verwacht.