Wie is Jolanda Geelen 

 

Jolanda Geelen heeft zich ontwikkeld tot een ervaren professional in de zevenentwintig jaar die Engedi, praktijk voor psychologie inmiddels telt. Behalve de ervaring binnen haar praktijk is haar eigen leven een belangrijke bron. Geen stof alleen uit boeken maar spreken uit ervaring. Dat maakt het verschil.

Een aantal diploma's zijn behaald onder andere voor HBO-counselor en coach en Jongerencoach. Diverse cursussen voegden toe aan kennis en ervaring. 

Engedi biedt de mogelijkheid een arrangement te boeken in combinatie met een vooraf vastgesteld aantal gesprekken, voor meer informatie klik hier --> Kortdurend verblijf.

Gebleken is dat dit effectief uit kan werken, het traject positief ondersteunt en dat het in belangrijke mate bijdraagt aan een blijvend resultaat. 

Het arrangement biedt u de mogelijkheid om gericht aan hulpvragen te werken en deze voor uzelf in alle rust uit te werken. Het huis van Engedi is voor dit doel speciaal aangepast en ingericht. Dit houdt in: privacy, veel mogelijkheden voor gericht werken aan de hulpvraag met daarbij voldoende in te bouwen rust in een mooie landelijke omgeving. Cliënten ervaren dit als een succesformule.

 

Engedi helpt bij:

- Stress en burn-out
- Emotionele problemen
- Werkgerelateerde problemen
- Communicatie- en conflicthantering
- Rouw en verlies
- Traumatische gebeurtenissen
- Gevolgen van incest, seksueel misbruik, ritueel geweld (klik hier voor uitleg over ritueel misbruik en geweld

- Klachten van (licht) depressieve aard
- Identiteit
- Zelfbeeld.

Een weetje: er kan gesproken worden met gebruik van gebaren voor doven en slechthorenden

 

 

De naam

Het begon met een droom. De naam Engedi staat voor een oase in de meest droge plek ter aarde bij de Dode Zee. Engedi, waar kinderen spelen bij de bron. Een veilige plek waar de rivier vol leven is en heling brengt waar het heen stroomt. Er groeien bomen aan weerskanten. In Engedi groeien palmbomen en bloemen bloeien. Er is een spelonk om te schuilen. Er is leven, er is vruchtbaarheid, daar... waar je het niet verwacht.

Waterval bij Engedi -2016.