Kortdurend verblijf

 

 

Bent u toe aan tijd en ruimte om tot uzelf te komen dan bied Engedi u naast de gesprekssessies hiervoor de mogelijkheid middels arrangementen voor meerdaags verblijf.

Het standaard arrangement gaat van start vanaf 16:00 uur de eerste dag tot 14:00 uur op de derde dag, u verblijft twee nachten.

Er wordt tijdens het standaard arrangement vier gesprekken aangeboden. In overleg kan hier tijd aan worden toegevoegd tegen meerprijs en/of het arrangement worden verlengd. 

 

Arrangement 

Een volledig verzorgd verblijf voor individueel arrangement inclusief vier gesprekken ad € 587,00. Bij verlenging van uw verblijf zijn de kosten per etmaal € 128,50. Extra gesprekken ad € 82,50 per uur.

Vraag naar de kosten bij een arrangement wanneer je samen met je partner aan jullie hulpvraag wilt werken.

De arrangementen zijn scherp geprijsd om het betaalbaar te houden voor hen die geen vergoedingsmogelijkheid hebben. Tijdens uw verblijf wordt gezorgd voor 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten en is onbeperkt koffie, thee en frisdrank inbegrepen.

--- 

Gedurende een arrangement bij Engedi staat u centraal. Hierdoor kunt u (blijvend) veel resultaat behalen. Mede hierdoor zien wij een aantal cliënten op regelmatige basis bij ons terugkomen.

 

Reacties van cliënten variëren van verrijkend tot doorbraak, puzzel kunnen leggen, helend,  bevrijdend, verdiepend,  inzichten opgedaan,  veranderend, ontspannend.

 

 

Andere vormen van verblijf bij Engedi:

-Een kort arrangement, bijvoorbeeld een (dag)deel met één of meerdere gespreksuren in combinatie met een lunch.

- Er bestaat de mogelijkheid om zowel door de weeks als tijdens een weekend een arrangement te boeken. 

- Tijdens een verblijf heeft u veel privacy en tijd tussen de gespreksuren die samen met u, rekening houdend met uw wensen,  worden ingedeeld. 

Op aanvraag, via contactformulier of telefonisch, sturen wij u informatie, voorwaarden en tarieven toe. Bent u na het doornemen van deze informatie gemotiveerd om een arrangement te boeken dan zal middels een telefonisch gesprek verder worden gesproken en wellicht wilt u eerst eens langskomen voor een persoonlijk gesprek. Tijdens het eerste contact onderzoeken en bespreken wij samen wat Engedi u tijdens uw verblijf kan bieden.

Vragen staat vrij! Het is misschien spannend voor het eerst zo'n arrangement aan te gaan en dat kunnen wij ons indenken. Onbekend maakt onbemind. Wanneer u eerst graag een indruk wilt van de locatie en omgeving en de hoeveelheid privacy die u heeft tijdens een verblijf, bent u van harte welkom om langs te komen, wel graag eerst een belletje om een tijdstip af te spreken.

 

De prijzen voor de overnachting, deelnemen aan ontbijt, lunch en avondmaaltijd zijn bewust zo laag mogelijk gehouden. 

Het is niet het doel dat een Engedi-arrangement als een Bed&Breakfast locatie kan worden gezien. Verblijf is in combinatie met gesprekssessies. Beddengoed, handdoeken en WiFi zijn aanwezig.

 

Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren (AVP)

Engedi is niet verzekerd voor schade aan inboedel en opstal door derden. Daarom is het een voorwaarde dat u vóór uw verblijf een kopie van uw AVP-polis aan Engedi mailt of stuurt.

Regel dus, wanneer u bij Engedi een arrangement wilt reserveren, tijdig deze verzekering.

 

 

Verras iemand met een cadeaubon van Engedi.

Dit kan een bon zijn voor het weekendarrangement of een bon al vanaf € 17,50 waarmee je iemand korting geeft op het uurtarief.

De cadeaubon wordt op naam gesteld.

Is niet overdraagbaar.

Is niet inwisselbaar voor geld.