Voor je verder leest; er zijn nog andere mogelijkheden bij Engedi voor jou. Je vraagt bijvoorbeeld om een tikkie en kunt mij daarna een bericht sturen met waar jij net even dat steuntje in de rug nodig hebt, je vraag kunt stellen of iets voorleggen. 

Het is fijn als je terecht kunt bij een therapeut met ervaring die begrijpt wat een mens mee kan maken en snel ondersteuning kan geven. Engedi biedt je deze mogelijkheid. Je zit nergens aan vast, het is vrijblijvend, laagdrempelig en betaalbaar; € 2,50 per tikkie.

Download hieronder de uitleg in de PDF. 

Waarvoor heb jij een tikkie nodig?

Tikkie Van Engedi
PDF – 76.6 KB 213 downloads

Of ben je nog aan het begin en wil je vrijblijvend sparren over algemene vragen? Oriënteer jij je op de mogelijkheden voor hulpverlening? Bel dan kosteloos tijdens het telefonisch spreekuur op maandagochtend van 9:30 - 10:30 uur en op dinsdagavond van 20:00 - 21:00 uur. Je kunt gebruik maken van de andere opties, kijk op pagina kosten en verdere informatie.

 

 

Maak je geen gebruik van het telefonisch spreekuur of een tikkie? Vul dan het contactformulier in, ik neem contact met je op.

 

Bel naar 0655872719 of vul hieronder het contactformulier in.

NB: Privénummers en "nummer onbekend" worden niet opgenomen. Spreek een bericht in en noem je telefoonnummer, je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.