Amber

Begin 2022 was onze puberdochter ten einde raad, wist niet meer te normaal te functioneren. Ze was totaal de controle over haar zelf kwijt. En wij als ouders wisten ook niet meer hoe we onze dochter weer op de rails konden krijgen. .

De regeliere GGZ zorg liet ons letterlijk in de steek.We zatten met het gezin voor ons gevoel in een zinkend schip

 

Onze dochter had al drie jaar angst en paniekklachten en heeft daarbij behoorlijke trauma opgelopen door iemand die vorig jaar maanden lang haar vreselijke dingen heeft aangedaan.

Ze was daardoor enorm onrustig en zocht hele dagen afleiding om maar niets te voelen. We zagen ons meisje lijden en vechten tegen haar gevoel, wat deed dat pijn en wat waren wij machteloos.

 

Omdat de GGZ niets deed ben ik op zoek gegaan wat er nog meer mogelijk was op haar te helpen. Na een speurtocht op het internet ben ik bij Jolanda terecht gekomen. Mijn eerste gesprek met Jolanda was zo fijn, warm en oprecht. Ze hoorde mij aan en zei; Denise, jullie als ouders maar ook de andere kinderen hebben nu rust en orde nodig en ik ga jullie helpen.

 

Onze dochter is snel na onze intake 2 x 2 dagen bij Jolanda en Hans geweest.

En wat zijn we deze mensen dankbaar!

 

Onze dochter heeft de regie over haarzelf terug. Er is weer orde, rust, regelmaat, geluk en vrolijkheid in ons gezin.

 

2x twee dagen bij Jolanda en Hans betekenden: Haar uit de huidige situatie halen,  observaties,  behandelingen, naar haar luisteren, haar te laten nadenken over hoe iets anders kan,  samen met haar dingen ondernemen waarvan ze dacht dat ze het lichamelijk en geestelijk niet aan kon.

 

De evaluaties, adviezen bevindingen en handvaten maar ook de betrokkenheid van Jolanda en Hans hebben onze dochter en ons als ouders hebben ons weer volop vertrouwen gegeven! 

 

Onze dochter heeft geen last meer van onrust, paniek en angst. En heeft haar leven weer opgepakt. 

Zelf zei ze vandaag: Jolanda en Hans hebben mij echt geholpen om te zijn wie ik nu ben.