Giften en sponsoring 

Geld is voor met name cliënten die survivor zijn van (satanisch) ritueel misbruik een moeilijk iets. Zij zijn beschadigd, ook lichamelijk, zodat zij niet kunnen werken. Dat betekent dat ze heel weinig hebben. Daarnaast heeft geld de betekenis "verkocht zonder voorbehoud". Onder meer is dit de reden om beroep op jou als lezer doen. Om samen te dragen en mensen zo niet alleen hulp te kunnen geven maar ook te laten weten dat zij gesteund worden en er niet alleen voor staan.

Misschien zie je de berichten langs komen van de Nederlandse Zorgautoriteit die verplicht dat psychiaters en psychologen melden welke klachten hun cliënten hebben, wat dit tot gevolgen heeft voor hun gedrag, functioneren zowel lichamelijk als cognitief etc.
http://www.nu.nl/gezondheid/6213427/toezichthouder-verzamelt-informatie-over-ggz-clienten-zonder-dat-zij-dat-weten.html
Als ik dit al niet zou willen als zorgvrager, hoeveel te meer geldt dit voor de doelgroep waar mijn hart ligt, bij mensen die het onvoorstelbare hebben meegemaakt in extreem geweld, misbruik, satanisme en slavernij. Juist zij voelen zich niet veilig door alle controle van de overheid en instanties.

Behalve de Zorgautoriteit zullen de zorgverzekeraars toegang krijgen tot deze informatie. 

Om verschillende redenen ben ik niet verbonden aan een beroepsvereniging waardoor helaas declaratie via zorgverzekeraars niet mogelijk is. In een enkel geval biedt WMO uitkomst met een budget.

Een aantal zorgvragers heeft dringend hulp nodig en vindt bij Engedi de plek waar zij niet belabeld worden en kennis en ervaring aanwezig is voor hun problematiek. Daarnaast overleg en werk ik geregeld samen met collega's zoals Carla Hamoen / FragileWing die met deze problematiek bekend zijn. Er is een mogelijkheid om via ANBI te geven, hiervoor graag contact met mij opnemen.
Denk er eens over na om bij jouw kerkelijke gemeente/wakkere-kerk/huisgroep/bedrijf/ voor te leggen of zij willen bijdragen in gerechtigheid, een aspect van Gods koninkrijk.

Met een paar grotere giften zouden we voorlopig uit de brand zijn. Wat voor een bedrijf een klein bedrag is, is voor onze cliënten een kans om voor langere tijd in therapie te zijn en hulp te kunnen krijgen.
Daarnaast zijn er ontelbare uren die wij buiten gesprekken om maken om onze cliënten te steunen maar die door niemand worden betaald.

Engedi vindt het belangrijk dat in zoveel mogelijk gevallen hulp wordt geboden. U kunt helpen dit te realiseren door éénmalig of periodiek een gift over te maken. Uw bijdrage zal geheel worden gebruikt voor mensen die de hulpverlening niet geheel kunnen betalen.

Engedi vraagt in dat geval om een bijdrage naar draagkracht van de cliënt en zal de resterende kosten aanvullen met uw bijdrage. Helpt u mee een onbekende medemens te ondersteunen, nieuwe mogelijkheden en verdere ontwikkeling te bieden?

U kunt uw gift overmaken ten name van Engedi, via NL22 KNAB 0403 5327 01 ovv "Gift" of via https://www.paypal.me/EngediPoortvliet

 

Voor meer informatie, mail naar info@engedi.nl of bel/stuur een bericht via SMS of Telegram naar 0655872719

 

 

Verras iemand met een cadeaubon van Engedi.

Dit kan een bon zijn voor het weekendarrangement of een bon al vanaf € 17,50 waarmee je iemand korting geeft op het uurtarief.

De cadeaubon wordt op naam gesteld.

Is niet overdraagbaar.

Is niet inwisselbaar voor geld.